Skip to main content

Måndag 21 oktober, Kl. 18 på Hotell- och Restaurangskolan

Måndag 21 oktober kommer Charlie Michaelsen till Åland och framför sin föreställning ”Vilse bland diagnoser och hemmasittare” – detta vill du inte missa! Kl. 18 på Hotell- och restaurangskolan. Förställningen är 75 minuter och efter det finns det möjlighet att ställa frågor.

Mer info:
Charlie Michaelsen är TV-producent och ståuppkomiker. Hon har gjort en föreläsning om livet som ensamstående mamma till tre barn med NPF-diagnoser och hemmasittarproblematik.

Livet som förälder blev nåt helt annat än det Charlie föreställt sig och det enda sättet att inte gå under var att hitta humorn i allt det mörka och svåra. Föreläsningen blandar humor och allvar och berättar om de senaste fem åren i Charlie och hennes barns liv. Den tar sitt avstamp i hösten 2018 när Charlies dotter Nova en dag i högstadiet bara slutade att gå till skolan.

Charlies mångåriga erfarenhet inom TV-produktion och berättande präglar föreläsningen då den dramaturgiskt, humormässigt och självutlämnande ger en fin insyn i livet som mamma till barn med psykisk ohälsa och NPF-diagnoser. Inga förkunskaper krävs och publiken går därifrån med mer förståelse, nya insikter och framförallt hopp om att det blir bättre!

Anmälan till reception@handicampen.ax eller via telefon 22360 senast 17.10. Meddela vid anmälan om du deltar på plats eller digitalt. Ange din mailadress om du deltar digitalt.

Föreställningen är kostnadsfri.

Varmt välkommen! ❤